Θεσσαλονίκη: Έρχονται 27 POS για πληρωμές στο Δήμο

[ad_1]

Θεσσαλονίκη: Έρχονται 27 POS για πληρωμές στο Δήμο

Στην εποχή των POS μπαίνει ο δήμος Θεσσαλονίκης, ξεπερνώντας τα τεχνικά και γραφειοκρατικά εμπόδια που δεν επέτρεπαν την χρήση τους. Μέχρι και τις αρχές Φθινοπώρου οι δημότες του δήμου Θεσσαλονίκης θα μπορούν να εξυπηρετούνται τόσο στις κεντρικές υπηρεσίες όσο και στα περιφερειακά ταμεία, ενώ τερματικά θα υπάρξουν και σε αποκεντρωμένες υπηρεσίες, όπως τα κοιμητήρια, γυμναστήρια, κοινότητες.

«Ήταν πάγιο αίτημα των δημοτών μας να εγκατασταθούν POS. Έτσι οι πολίτες μπορούν να πληρώνουν και με δόσεις, όπως κάνει σήμερα με τον φόρο εισοδήματος ή τον ΕΦΚΑ. Ήταν απόφαση που πάρθηκε στα τέλη Μαρτίου. Εμείς ως δήμος στείλαμε πρόσκληση σε όλες τις τράπεζες. Ανταποκρίθηκαν όλες, αλλά καλύτερη πρόταση είχε η Eurobank. Τώρα πρέπει να εγκρίνουμε την αποδοχή των 27 τερματικών», τόνισε η αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης, Άννα Αγγελίδου.

Η ίδια ωστόσο επισήμανε πως «η προμήθεια των τερματικών είναι ανέξοδη για τον δήμο. Αρχές Φθινοπώρου θεωρώ ότι θα λειτουργήσουν τα POS σε όλες τις υπηρεσίες. Το θετικό είναι ότι μπαίνουμε στη λογική της εισαγωγής των ηλεκτρικών πληρωμών και ουσιαστικά κάνουμε βήματα για την ηλεκτρική διακυβέρνηση. Με αυτό τον τρόπο είναι σίγουρο ότι ο πελάτης θα διευκολυνθεί σε αφάνταστο βαθμό».

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.