Θεσσαλονίκη: Ακόμα δύο ακόμα άτομα ταυτοποιήθηκαν για την άγρια επίθεση σε βάρος 14χρονου στη Νέα Παραλία

Θεσσαλονίκη: Ακόμα δύο ακόμα άτομα ταυτοποιήθηκαν για την άγρια επίθεση σε βάρος 14χρονου στη Νέα Παραλία

Ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα άτομα τα οποία συμμετείχαν στην επίθεση σε βάρος 14χρονου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου. Το σοκαριστικό περιστατικό οπαδικής βίας έφερε στο φως η ΕΡΤ3 λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Χτυπήματα, στο κεφάλι και μελανιές σε όλο το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και αιμάτωμα στο συκώτι είναι τα τραύματα, που προκάλεσαν στον 14χρονο, οι δράστες που αναίτια επιτέθηκαν με οπαδικά κίνητρα στον ίδιο και τον 15χρονο αδερφό του, την ώρα που έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στην επίθεση σε βάρος του 14χρονου συμμετείχαν συνολικά 10 άτομα. Η ΕΛΑΣ είχε ταυτοποιήσει τα στοιχεία των οκτώ εξ αυτών. Κατόπιν ερευνών, κατάφερε να βρει και τους άλλους δύο δράστες της αιματηρής επίθεσης. Πρόκειται για 19χρονο ημεδαπό και 17χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Η αστυνομία συνέλαβε οχτώ άτομα ηλικίας 16 έως 19 ετών, μεταξύ αυτών και δύο αλλοδαποί και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας με την ιδιότητα του υπόπτου.

Η δικογραφία -στην οποία περιλαμβάνεται βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής που κατέγραψε την επίθεση- αναμένεται να αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση των εμπλεκόμενων προσώπων.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.