Θεσσαλονίκη: Απετράπη η παράνομη μεταφορά 20 αλλοδαπών-Τους μετέφερε με ενοικιαζόμενο φορτηγό όχημα

Θεσσαλονίκη: Απετράπη η παράνομη μεταφορά 20 αλλοδαπών
Τους μετέφερε με ενοικιαζόμενο φορτηγό όχημα

Για την υπόθεση συνελήφθη 39χρονος άντρας καθώς διαπιστώθηκε ότι τους μετέφερε με ενοικιαζόμενο φορτηγό όχημα

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που μετέφερε παράνομα 20 αλλοδαπούς με ενοικιαζόμενο φορτηγό αυτοκίνητο.

Πρόκειται για 39χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες (30-08-2020), εντοπίστηκε το προαναφερόμενο όχημα να κινείται στην Π.Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης και ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Ασπροβάλτας με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Τροχαίας Θεσσαλονίκης προκειμένου να ελεγχθεί.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του φορτηγού συνολικά 20 αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.