Θεσσαλονίκη : Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έξω από το σχολείο του

Θεσσαλονίκη : Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έξω από το σχολείο του

Ο μαθητής έφευγε από το σχολείο του στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, όταν τον πλησίασε ένας ύποπτος άνδρας τον οποίο ακολουθούσε ένας άλλος άνδρας σε λευκό βαν.

Αναστάτωση επικράτησε την Τετάρτη, στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, μετά την πληροφορία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έξω από το σχολείο του.

Το περιστατικό συνέβη έξω από το 6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Κορδελιού. Την είδηση επιβεβαιώνει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο διευθυντής του σχολείου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του ανήλικου μαθητή, το παιδί σχολώντας από το σχολείο έφτασε τρέχοντας στο σπίτι. Όταν η μάνα ρώτησε τον γιο της «γιατί είσαι έτσι;», της απάντησε πως «με πλησίασε ένας άνδρας και με παρακάλεσε να διαβάσω ένα όνομα στο θυροτηλέφωνο μίας πολυκατοικίας καθώς δε γνώριζε γράμματα».

Τον ακολουθούσε άσπρο βαν

Το παιδί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, παρατήρησε ότι τον άνδρα τον ακολουθούσε ένα άσπρο βαν με έναν άλλο άνδρα μέσα. Έτσι φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει.

Η μητέρα ειδοποίησε τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος σήμερα προειδοποίησε τους γονείς να προσέχουν.

Κάτοικοι της περιοχής και γονείς των μαθητών αναφέρουν πως αυτό δε συμβαίνει για πρώτη φορά. Το τελευταίο διάστημα ένα άσπρο βαν φέρεται να κυκλοφορεί στην περιοχή με δύο άνδρες που προσεγγίζουν νεαρά άτομα.

Οι περιπολίες της αστυνομίας έξω από τα σχολεία της περιοχής έχουν ενταθεί και με μηχανές και με περιπολικά μετά από αυτή την καταγγελία.

in.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.