Θεσσαλονίκη: Από θαύμα σώθηκαν 23 μαθητές – Κατάρρευση της ψευδοροφής

Θεσσαλονίκη: Από θαύμα σώθηκαν 23 μαθητές – Κατάρρευση της ψευδοροφής

Τον τρόμο με τα μάτια τους είδαν πριν από λίγη ώρα, 23 μαθητές της έκτης τάξης του 4ου δημοτικού σχολείου Πυλαίας, την ώρα που βρίσκονταν στη σχολική αίθουσα κατέρρευσε ένα μεγάλο τμήμα της ψευδοροφής.

Οι  μαθητές σώθηκαν από θαύμα, καθώς έπεσε ολόκληρη  η ψευδοροφή.

Οι μαθητές της συγκεκριμένης τάξης σήμερα, επρόκειτο να  πάνε εκπαιδευτική εκδρομή, την ώρα που βρίσκονταν στη τάξη, η δασκάλα πρόσεξε  μία περίεργη ρογμή στην αίθουσα κι έτσι ζήτησε από τα παιδιά να βγουν νωρίτερα στην αυλή. Και μετά από λίγο, μαθητές και δασκάλα αντίκρυσαν τις παρακάτω εικόνες.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο σχολείο, όπου εκκενώθηκε προληπτικά ολόκληρο το σχολικό συγκρότημα. Στη συνέχεια έφτασε στο σημείο η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κανένας  τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσαν οι γονείς, όπου παρέλαβαν τα παιδιά τους. Σύμφωνα  με καταγγελίες του Συλλόγου Γονέων  Κηδεμόνων  το σχολείο αντιμετωπίζει προβλήματα, και μάλιστα οι γονείς έχουν ζητήσει αρκετές φορές την μετεγκατάσταση των μαθητών.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.