Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 35χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό και είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 35χρονος που παρίστανε τον αστυνομικό και είχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, για τις αξιόποινες πράξεις: της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει το δωδέκατο έτος της ηλικίας τους, της αντιποίησης κατ’ εξακολούθηση και της πλαστογραφίας με χρήση κατ’ εξακολούθηση, οι οποίες φέρονται τελεσθείσες στη Θεσσαλονίκη .

Πρόκειται για τον:

(επ.) ALBRECHT (ον.) Dirk Stelios  του Ewald Erich και της Panajiota, γεν. 1987 στη Γερμανία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 2310-388375 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.