Θεσσαλονίκη: Αυτόφωρες συλλήψεις 8 ατόμων για κλοπές και απόπειρα κλοπής

Θεσσαλονίκη: Αυτόφωρες συλλήψεις 8 ατόμων για κλοπές και απόπειρα κλοπής

Με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

 

Στο πλαίσιο των περιπολιών αυτών, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί  των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις οκτώ (8) ατόμων για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής, αποτρέποντας την παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων.

 

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Λευκού Πύργου, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν παρόμοια περιστατικά.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.