Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε στον περιφερειακό το όχημα που παρέσυρε την 21χρονη – Ο οδηγός αναζητείται

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε στον περιφερειακό το όχημα που παρέσυρε την 21χρονη – Ο οδηγός αναζητείται

Οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε νεαρή κοπέλα και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα στην οδό Εγνατία. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11), στο κέντρο της  Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό έγινε στο ύψος του μνημείου της Καμάρας, μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και αρκετοί έσπευσαν να βοηθήσουν την κοπέλα. Το τροχαίο σημειώθηκε  στο ρεύμα προς ανατολικά και η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία μέχρι την άφιξη του ασθενοφόρου, που μετέφερε την 21χρονη κοπέλα στο νοσοκομείο.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά, όταν περαστικοί ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. ότι υπάρχει εγκαταλειμμένο όχημα στο σημείο. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για το όχημα, το οποίο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο οδηγός αναζητείται μέχρι και αυτήν την ώρα. 
ertnews.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.