Θεσσαλονίκη: Γερανοί της Τροχαίας σήμερα στους δρόμους

Θεσσαλονίκη: Γερανοί της Τροχαίας σήμερα στους δρόμους

Σε πλήρη εφαρμογή το μέτρο “σαρώματος” κεντρικών οδών από δημοτική αστυνομία και τροχαία.

Σε ελέγχους “σαρώματος” κεντρικών οδικών αρτηριών της Θεσσαλονίκης για παράνομα παρκαρισμένα οχήματα, προχωρά η δημοτική αστυνομία σε συνεργασία με την τροχαία με ενισχυμένες μάλιστα δυνάμεις.

Ήδη το τελευταίο δίμηνο ο σχεδιασμός αυτός έχει δοκιμαστεί πιλοτικά σε μικρότερη έκταση και τα αποτελέσματα σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου ήταν θετικά, καθώς παρατηρήθηκε βελτίωση και εξομάλυνση της κυκλοφορίας στην πόλη. Αναφέρουμε ως παράδειγμα την παρέμβαση που είχε πραγματοποιηθεί στην οδό Δωδεκανήσου.

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε η πλήρης ενεργοποίησή του σχεδιασμού σήμερα, 18.12.19 οπότε θα υπάρξει συγκέντρωση δυνάμεων της δημοτικής αστυνομίας και της τροχαίας το πρωί στην οδό Αγίου Δημητρίου, προκειμένου να εφαρμοστεί το μέτρο.

Σύμφωνα με πηγές της διοίκησης του δήμου με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με τη Δ/νση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ο ανωτέρω σχεδιασμός τίθεται σε εφαρμογή για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.