Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας αύριο Κυριακή 18/6 – Αναλυτικά

Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας αύριο Κυριακή 18/6 – Αναλυτικά

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή και από ώρες 06.00΄ έως 16.00΄, θα πραγματοποιηθούν ειδικές μεταφορές εννέα υπέρβαρων μεταλλικών κατασκευών από εργοστάσιο που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Εχεδώρου προς το Λιμάνι Θεσσαλονίκης, με το ακόλουθο δρομολόγιο:

Κωνσταντινουπόλεως – Παλιά Συμμαχική οδός – Βαλαωρίτου – Οδός Πόντου και κυκλικός κόμβος Λαχαναγοράς Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού – Σοφοκλή Βενιζέλου – Ανώνυμη Οδός που ενώνει την οδό Λαχαναγοράς με την οδό Σοφοκλή Βενιζέλου – Βόρειος Παράδρομος της ΠΑΘΕ – Π.Α.Θ.Ε. (ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα) – Π.Α.Θ.Ε. (ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη) – Οδός 26ης Οκτωβρίου – Πύλη 11 ΟΛΘ και Πύλη 6 ΟΛΘ, αντίστοιχα, δια μέσω της οδού Καρατάσου.

Κατά την διάρκεια των κινήσεων, από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα με τμηματικές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.