Θεσσαλονίκη: Δύο 14χρονοι κατηγορούνται για κατοχή βίντεο με προσωπικές στιγμές συνομήλικής τους

Θεσσαλονίκη: Δύο 14χρονοι κατηγορούνται για κατοχή βίντεο με προσωπικές στιγμές συνομήλικής τους

Δύο 14χρονοι απολογήθηκαν στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ύστερα από καταγγελία συνομήλικής τους για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Σύμφωνα με την καταγγελία, στο υλικό αυτό, που φέρεται να καταγράφηκε με κινητό τηλέφωνο, απεικονιζόταν η 14χρονη σε προσωπικές στιγμές με έναν από τους δύο 14χρονους κατηγορούμενους.

Η πράξη φαίνεται να τελέστηκε πριν από ενάμιση χρόνο, όταν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ήταν 12,5 ετών. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε δεν προέκυψε πάντως διακίνηση του επίμαχου υλικού. Οι δύο ανήλικοι κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχθηκαν μέρος των πράξεών τους.

Όσον αφορά την ποινική τους μεταχείριση, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν στον έναν από τους δύο 14χρονους να επιβάλει ως περιοριστικό όρο το αναμορφωτικό μέτρο της ανάθεσης της επιμέλειάς του σε επιμελητή ανηλίκων.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας ακόμη 14χρονος, η απολογία του οποίου εκκρεμεί ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας.

ΑΜΠΕ
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.