Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν 7 διαρρήξεις – Η μια στο Ωραιόκαστρο

Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών και καταστήματος

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 5 συνολικά άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες

Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, εξιχνιάσθηκαν επτά (7) περιπτώσεις διαρρήξεων οικιών και καταστήματος.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από την επιστημονική ανάλυση των κατασχεθέντων πειστηρίων, οδηγήθηκαν στα ίχνη 5 δραστών. Αναλυτικότερα σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

  • 24χρονου ημεδαπού, καθώς προέκυψε ότι το Μάιο του 2020 στην περιοχή της Νεάπολης, αφού παραβίασε μπαλκονόπορτα, εισήλθε σε διαμέρισμα και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και χρυσαφικά,
  • 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2017 στην Καλαμαριά, αφού αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι παραβίασε μπαλκονόπορτα και εισήλθε σε διαμέρισμα, αφαιρώντας χρηματικό ποσό, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο, ενώ το Μάρτιο του 2011 διέρρηξε κατάστημα – ιχθυοπωλείο στην ίδια περιοχή και αφαίρεσε από το εσωτερικό, αλιεύματα.
  • 30χρονου ημεδαπού, καθώς προέκυψε ότι τον Απρίλιο του 2012 σε περιοχή του Ωραιοκάστρου, έθραυσε το τζάμι μπαλκονόπορτας οικίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό χρυσαφικά και κοσμήματα.
  • 26χρονου ημεδαπού, ο οποίος το Δεκέμβριο του 2013 στην περιοχή της Τούμπας, διέρρηξε μπαλκονόπορτα διαμερίσματος και αφαίρεσε από το εσωτερικό του διάφορα κοσμήματα, ενώ τον ίδιο μήνα και έτος στην Καλαμαριά, αναρριχήθηκε σε μπαλκόνι και εισήλθε εντός διαμερίσματος από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε χρηματικό ποσό και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή,
  • 32χρονου ημεδαπού, καθώς προέκυψε ότι τον Απρίλιο του 2019 διέρρηξε διαμέρισμα στη Σταυρούπολη και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.