Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε 15χρονο μαθητή σε σχολείο

Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε 15χρονο μαθητή σε σχολείο

Ένας 15χρονος μαθητής της Α΄Λυκείου αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από συμμαθητές του την ώρα του μαθήματος το πρωί της 24ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr ο 15χρονος βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Ο 15χρονος μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με τραύματα σε κεφάλι και στέρνο και νοσηλεύτηκε για ένα 24ωρο. Ο πατέρας μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά όπου και υπέβαλε μήνυση για το περιστατικό. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν 17χρονο και έναν 18χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του 15χρονου μαθητή ο ένας από τους δύο δράστες που παραδέχθηκαν την επίθεση, συμμετείχε στα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στο ίδιο σχολείο, στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης τον περσινό Σεπτέμβριο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.