Θεσσαλονίκη επίπεδο 4 – Τι ισχύει για τα γυμναστήρια

Θεσσαλονίκη επίπεδο 4 – Τι ισχύει για τα γυμναστήρια

Δυστυχώς από σήμερα 30/10 όλα τα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης αναστέλλουν την λειτουργία τους μέχρι νεότερης ενημέρωσης !
Η πόλη μας σύμφωνα με τον επίσημο χάρτη περνάει στο επίπεδο 4 ( αυξημένου κινδύνου ) για όσο καιρό θα ανήκουμε σε αυτό το level,θα επιτρέπεται ΜΟΝΟ η ατομική άσκηση !
Παρακαλούμε να προβείτε άμεσα στην ενημέρωση όλων των πελατών σας και να τηρήσετε όλα τα προβλεπόμενα βάση των εντολών της κυβέρνησης !
ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Προς γνώση όλων των γυμναστηρίων :
Τις επόμενες μέρες κλιμάκιο της περιφέρειας θα κάνει ελέγχους από καταγγελίες που θα δέχεται η περιφέρεια και ο σύλλογος μας και θα αφορούν γυμναστήρια -αθλητικούς συλλόγους -personal studio που παρά την παραπάνω απαγόρευση ,θα συνεχίζουν την λειτουργία τους ! Τα πρόστιμα θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ο σύλλογος μας είναι υποχρεωμένος να διασφαλίσει ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ για όλα τα νόμιμα γυμναστήρια και δεν θα επιτρέψει σε αδειοδοτημένους (και ποσό μάλλον σε άνευ άδειας ) χώρους την παράνομη λειτουργία τους!
Με εκτίμηση
από το ΔΣ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης

Μίνι lockdown σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ροδόπη – Τι θα ισχύει

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.