Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την 9χρονη που βρέθηκε στην Αυστρία

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την 9χρονη που βρέθηκε στην Αυστρία

Εντοπίσθηκε έπειτα από άμεσες ενέργειες και συνεργασία με Ευρωπαϊκές Αστυνομικές Αρχές  σε πόλη της Αυστρίας, 9χρονη αλλοδαπή στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης έκθεσης ανήλικης σε κίνδυνο

Για την υπόθεση συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, που είχε την προσωρινή της επιμέλεια

 

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης έκθεσης 9χρονης αλλοδαπής σε κίνδυνο από 27χρονο αλλοδαπό που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οι άμεσες ενέργειες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις αντίστοιχες αστυνομικές Αρχές της Αυστρίας οδήγησαν στον εντοπισμό της ανήλικης σε πόλης της Αυστρίας .

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, έχοντας την προσωρινή επιμέλεια της ανήλικης, την παρέδωσε σε προγενέστερο χρόνο σε έτερο αλλοδαπό με προκειμένου να τη μεταφέρει παράνομα στη Γερμανία όπου διαμένει η μητέρα της.

 

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι η 9χρονη βρίσκεται ασφαλής σε πόλη της Αυστρίας, ενώ από τις αρμόδιες Αρχές της Αυστρίας και της Γερμανίας, πραγματοποιούνται οι απαραίτητες ενέργειες για να παραδοθεί η ανήλικη στη μητέρα της.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.