Θεσσαλονίκη: Η βροχή «κατάπιε» δρόμο – Απίστευτες εικόνες (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Η βροχή «κατάπιε» δρόμο – Απίστευτες εικόνες (βίντεο)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι κάτοικοι στην οδό Τοσίτσα στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης, όταν είδαν τον δρόμο μπροστά στα σπίτια τους να τον έχει, στην κυριολεξία, “καταπιεί” η γη. Η άσφαλτος υπέστη καθίζηση από τα νερά, με τον δρόμο να μοιάζει σαν σεντόνι που κύλησε στη μία πλευρά του δρόμου, ενώ έχουν σχηματιστεί στο οδόστρωμα βουναλάκια που μοιάζουν με μικρούς κρατήρες. Η Λία Χριστάρα με την κάμερα της ΕΡΤ3 βρέθηκε πρώτη εκεί και εικόνεςπου κατέγραψε είναι πραγματικά εντυπωσιακές, καθώς ο δρόμος μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ούτε υλικές ζημίες σε αυτοκίνητα.

Όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε περίπτωση ισχυρής βροχόπτωσης. Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, εδώ και τρία χρόνια, όταν βρέχει, το φρεάτιο των όμβριων υδάτων δεν μπορεί να απορροφήσει όλο τον όγκο του νερού, με αποτέλεσμα ο δρόμος να μετατρέπεται συνεχώς σε ποτάμι. Μετά τις τελευταίες βροχές όμως, η κατάσταση χειροτέρεψε. Τώρα ζητούν να γίνουν έργα άμεσα, τα οποία θα αποτρέψουν στο μέλλον τέτοιες εικόνες. Ο δήμος έχει κάνει αυτοψία στο σημείο και θα αρχίσει ήδη από σήμερα τις εργασίες για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Δείτε φωτογραφίες :

 

 

ertnews.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.