Θεσσαλονίκη: Η δραματική διακομιδή 6χρονου – «Νικολάκη κράτα γερά», βίντεο

Θεσσαλονίκη: Η δραματική διακομιδή 6χρονου – «Νικολάκη κράτα γερά», βίντεο

Διασωληνωμένος αλλά σε σταθερή κατάσταση ο 6χρονος από τη Βέροια – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου, ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ΑΧΕΠΑ

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται διασωληνωμένο το 6χρονο αγοράκι, το οποίο είχε διακομιστεί χτες το απόγευμα με εγκεφαλική αιμορραγία στο ΑΧΕΠΑ από το νοσοκομείο της Βέροιας.

Το αγοράκι, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποβλήθηκε στο ΑΧΕΠΑ σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ενδοεγκεφαλικού αιματώματος και στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε στην Εντατική Παίδων του Ιπποκρατείου. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Χρήστος Συμεωνίδης, δημοσίευσε βίντεο με την δραματική διακομιδή του 6χρονου παιδιού γράφοντας «Επείγουσα διακομιδή εξάχρονου απο Βέροια για ΑΧΕΠΑ!!! Μόνο περηφάνεια για τα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους!!!!

Υ.Γ. Νικολάκη γερά αγόρι μου!!! Όλα θα πάνε καλά με τις ευχές όλων μας!!!»

Δείτε τα βίντεο. 

typosthes.gr
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.