Θεσσαλονίκη: Η Καλαμαριά ως τουριστικός προορισμός

Θεσσαλονίκη: Η Καλαμαριά ως τουριστικός προορισμός

Στην παραλία της Αρετσούς στην όμορφη Καλαμαριά, που διεκδικεί μία υψηλή θέση ανάμεσα στους top τουριστικούς προορισμούς, βρέθηκε η κάμερα του MEGA Σαββατοκύριακο και συνομίλησε με τον δήμαρχο της περιοχής, Γιάννη Δαρδαμανέλη.

«Η πρωτοβουλία που έχουμε πάρει για να αξιοποιήσουμε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας και τους κατοίκους μας ως επαγγελματίες του τουρισμού, αποτελούν μονόδρομο από την μεριά του δήμου για να αξιοποιήσουμε αυτό το στολίδι που έχουμε, το παραλιακό μας μέτωπο, το στρατόπεδο Κόδρα, όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Καλαμαριάς για να γίνουμε πιο ελκυστικοί και να παρέχουμε αυτό που θέλουμε», είπε ο κ. Δαρδαμανέλης.

«Δυστυχώς για δεύτερη χρονιά είναι λίγα αυτά που μπορούμε να κάνουμε για τις Απόκριες. Μόνο διαδικτυακές εκδηλώσεις. Οφείλουμε και στεκόμαστε ως πομπή των αιτημάτων των κατοίκων μας. Προσπαθούμε να αναδείξουμε τον τόπο μας και θα προασπιστούμε αυτή την ομορφιά, δε θα επιτρέψουμε να αλλοιωθεί», πρόσθεσε ο ίδιος.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.