Θεσσαλονίκη: Καρέ – καρέ οι κινήσεις των δύο δολοφόνων του υπαλλήλου μίνι μάρκετ, βίντεο

Θεσσαλονίκη: Καρέ – καρέ οι κινήσεις των δύο δολοφόνων του υπαλλήλου μίνι μάρκετ, βίντεο

 

Σοκαρει το βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση υπαλλήλου μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο δολοφόνο και τον συνεργό του.

Μόλις έχει εκτελέσει εν ψυχρώ με μια σφαίρα στο κεφάλι τον 44χρονο υπάλληλο μέσα στο μινι μάρκετ στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Ο 27χρονος δολοφόνος όπως βλέπετε στο βίντεο ντοκουμέντο τρέχει για να εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής. Εκεί που τον περιμένει ο 35χρονος συνεργός του.

Η κάμερα ασφαλείας καταγράφει καρε καρε τις κινήσεις των δύο κακοποιών. Πλησιάζουν στο κατάστημα, με κουκούλες για να κρύψουν τα χαρακτηριστικά τους… Ο 27χρονος δράστης κρατάει μια σακούλα με το αριστερό του χέρι και ένα στρώμα με το δεξί και περπατούν επί της οδού Τριπτολέμου, με βήμα αργό και σταθερό.

Ο συνεργός του, έχει μια τσάντα περασμένη στον ώμο και στο τέλος του δρόμου όπως βλέπουμε οι δύο κακοποιοί χωρίζονται. Ο δράστης στρίβει αριστερά προς το ψιλικατζίδικο και ο Έλληνας συνεργός του, μένει πίσω για να κρατήσει τσίλιες και να τον βοηθήσει στη διαφυγή.

Μια σφαίρα στο κεφάλι

Ο 27χρονος μπαίνει στο κατάστημα. Βγάζει το όπλο και πλησιάζει τον 44χρονο υπάλληλο. Εκείνος προσπαθεί να αντισταθεί και ο δράστης τον χτυπά με την λαβή του όπλου στο κεφάλι. Ο υπάλληλος πέφτει το έδαφος και ο αδίστακτος κακοποιός αρπάζει από το ταμείο 700 ευρώ και κινείται προς την έξοδο.

Τότε ο 44χρονος τον πιάνει από το πόδι για να τον σταματήσει και εκείνος του κολλάει το όπλο στο κεφάλι και τον εκτελεί εν ψυχρώ. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η βολίδα είχε πύλη εισόδου στο πάνω μέρος του κεφαλιού του θύματος και κατέληξε στην αριστερή θωρακική χώρα.

Αμέσως μετά ο δράστης βγαίνει τρέχοντας από το κατάστημα. Σαν σκιά όπως βλέπουμε στο βίντεο ντοκουμέντο να καταγράφει τα πόδια του δολοφόνου που τρέχει προς το μέρος που το περιμένει ο συνεργός του. Λίγο αργότερα οι 2 τους συναντιούνται και χάνονται στα στενά της περιοχής.

Το λάθος του δολοφόνου

Κλειδί για την εξιχνίαση της υπόθεσης αποδείχθηκε ένα αντικείμενο που έπεσε από τη σακούλα του δολοφόνου. Πάνω σε αυτό βρέθηκε δακτυλικό αποτύπωμα του συνεργού του, ο οποίος αργά χθες το βράδυ συνελήφθη. Λίγες ώρες μετά εντοπίστηκε και ο 27χρονος δράστης μέσα στο σπίτι του.

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Πάνω στη πάλη το όπλο εκπυρσοκρότησε την στιγμή που τον χτυπούσα στο κεφάλι. Το πιστόλι το πέταξα σε μικρή απόσταση σε κάδο απορριμάτων μετά το επεισόδιο» σημείωσε ο δράστης της δολοφονίας.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα. Σε βάρος του 27χρονου δολοφόνου ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στο νεκροταφείο της Νέας Φιλαδέλφειας Θεσσαλονίκης, σε κλίμα οδύνης συγγενείς γνωστοί και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον δικό τους Μάριο.

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου ξέσπασε σε λυγμούς καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της δεν είναι πια κοντά της…

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.