Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό απο τις 26/5

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό απο τις 26/5

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την  Πέμπτη (26/05/2022) έως την Παρασκευή (27/05/2022) και από την Δευτέρα (30/05/2022) έως την Τρίτη (31/05/2022) κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 έκαστης ημέρας, θα εκτελεστούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας .

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ11 (ύψος Κλάδου Εξόδου της οδού Δημητρίου Φωκά – ρεύμα πορείας από την οδό Τζων Κέννεντυ προς την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης) έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ12 (Κόμβος Μουδανίων) με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά – Καλαμαριά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω έγκαιρης και κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.