Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα γυρίσματα της ταινίας Dirty Angels

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τα γυρίσματα της ταινίας Dirty Angels

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι λόγω διεξαγωγής κινηματογραφικών γυρισμάτων της ταινίας «DIRTY ANGELS», από την εταιρεία παραγωγής «DIRTY ANGELS MIKE», θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Από ώρα 07.00 έως ώρα 18.00 της Πέμπτης (19/01/2023) και της Κυριακής (22/01/2023)δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Ανώνυμη οδό που συνδέει τον Α/Κ Κ7 (Συκεών – Επταπυργίου) της Περιφερειακής οδού με τους οικισμούς Εξοχής και Ασβεστοχωρίου, του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, από το ύψος περίπου 250 μέτρων μετά το ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΝ με κατεύθυνση προς Εξοχή έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Εμμανουήλ Παππά (οδός που οδηγεί εντός Ασβεστοχωρίου).

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, με την χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, διαμέσου της Περιφερειακής οδού έως τον Α/Κ Κ6 (Νεάπολης) και της Λεωφόρου Παπανικολάου.

Επισημαίνεται ότι οι ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δεν θα πραγματοποιηθούν ως είχαν αρχικά προγραμματιστεί για την ημέρα Παρασκευή (20/01/2023).

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.