Θεσσαλονίκη: Νυχτερινές εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα απο τις 21/7 -Αναλυτικά οι δρόμοι

Θεσσαλονίκη: Νυχτερινές εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα απο τις 21/7 -Αναλυτικά οι δρόμοι

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι κατά τις νυχτερινές ώρες (22:00 έως 06:00) της Πέμπτης (21-07-2022), της Παρασκευής (22-07-2022), της Δευτέρας (25-07-2022) και της Τρίτης (26-07-2022), θα εκτελεστούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτικού οδοστρώματος στην Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την Π.Κ.Μ./Υποδ/νση Τεχνικών Έργων Μ.Ε. Θεσ/νικης.

 

Ειδικότερα:

Κατά τις ημέρες Πέμπτη & Παρασκευή (Α ΦΑΣΗ):

  • Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την οδό Μ. Αντύπα έως την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.
  • Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Μ. Αντύπα, Ε.Ο. Θεσ/νικης – Μουδανιών και Ποσειδώνος.

 

Κατά τις ημέρες Δευτέρα & Τρίτη (Β ΦΑΣΗ):

  • Θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς Αεροδρόμιο (έξοδο πόλης) της Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου (οδός Εθν. Αντιστάσεως και Λεωφ. Γεωργικής Σχολής), από την Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έως την οδό Μ. Αντύπα.
  • Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς έξοδο πόλης θα διεξάγεται διαμέσου της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού και της Ε.Ο. Θεσ/νικης – Μουδανιών.

 

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις  πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.