Θεσσαλονίκη «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης»

«Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης»
λειτουργεί το τελευταίο τρίμηνο σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Το πρόγραμμα διεξάγεται σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» και την υποστήριξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»

Τα έσοδα από την εφαρμογή του προγράμματος πιστώνονται αποκλειστικά στο λογαριασμό Αρωγής Ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος

Το «Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της Ελληνικής Αστυνομίας» λειτουργεί από το καλοκαίρι του 2019 σε Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με την τοποθέτηση ειδικών κάδων για τη συλλογή πλαστικών και μεταλλικών συσκευασιών από το προσωπικό.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» και την υποστήριξη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», ενώ τα έσοδα από την εφαρμογή του προγράμματος πιστώνονται αποκλειστικά στο «Λογαριασμό Αρωγής ορφανών τέκνων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του πολιτικού προσωπικού, των Συνοριακών Φυλάκων και των Ειδικών Φρουρών».

Συγκεκριμένα, από την έναρξη του προγράμματος έχουν τοποθετηθεί συνολικά ενενήντα επτά (97) ειδικοί κάδοι στο σύνολο των Υπηρεσιών που στεγάζονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, καθώς και σε περιφερειακά Αστυνομικά Τμήματα, Τμήματα Ασφαλείας και Διευθύνσεις ενώ έχουν συλλεχθεί και ανακυκλωθεί περισσότερες από σαράντα δύο χιλιάδες (42.000) συσκευασίες ανακυκλώσιμου υλικού (μπουκάλια).

Με την υλοποίηση του προγράμματος ανταποδοτικής ανακύκλωσης και τη συλλογή των προαναφερόμενων ανακυκλώσιμων συσκευασιών, ενισχύεται περαιτέρω η οικολογική συνείδηση του προσωπικού και επιπλέον, μέσω των εσόδων (ανταποδοτικό όφελος) ενισχύονται τα ορφανά τέκνα του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.