Θεσσαλονίκη: Πως βίωσαν τα παιδιά το μάθημα στο δάσος

Θεσσαλονίκη: Πως βίωσαν τα παιδιά το μάθημα στο δάσος

Σε ένα βιωματικό πρωτοποριακό μάθημα προέβη η δασκάλα του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης κάνοντας μαθητική αίθουσα το Άλσος των Μετεώρων στη Θεσσαλονίκη! (δείτε αναλυτικά εδώ)

Αξίζει να αναφερθεί η προσπάθεια χρόνων που καταβάλουν οι εθελοντές του συλλόγου Φίλοι του Δάσους που φροντίζουν και αναδεικνύουν το Άλσος προσφέροντας έναν πνεύμονα οξυγόνου και  χαλάρωσης στους Θεσσαλονικείς.

Οι μαθητές του τμήματος εκφράζουν τα συναισθήματά τους για το μάθημα αλλά και για την δασκάλα τους:

 

Χθες με την κυρία μας πήγαμε στο δασάκι για να κάνουμε μάθημα. Το μάθημα ήταν αλλιώτικο, γιατί ήταν έξω στη φύση! Ο πίνακας ήταν πράσινος και γράφαμε με κιμωλία και όχι με μαρκαδόρο. Όταν τελειώσαμε, η κυρία χτύπησε ένα κουδουνάκι. Ήταν η ώρα για   διάλειμμα.

Στο διάλειμμα παίξαμε πολλά παιχνίδια. Γίναμε λυκάκια, ψάξαμε τον κρυμμένο θησαυρό, τρέξαμε, κάναμε κούνια, τραμπάλα και πολλά παιδιά έπαιξαν με τα ξύλα που βρήκαμε εκεί.

Ήταν η καλύτερη εκδρομή και το καλύτερο μάθημα! Μας άρεσε πολύ που παίξαμε με τους συμμαθητές μας! Περάσαμε φανταστικά, υπέροχα, ωραία, τέλεια! Διασκεδάσαμε πολύ! Μακάρι να ξαναπάμε στο δασάκι μας!

                                                             Οι μαθητές της Β2 τάξης

                                                  του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πολίχνης

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.