Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή η 25χρονη που μαχαίρωσε 27χρονη

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε η 25χρονη η οποία μαχαίρωσε 27χρονη στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Την ικανοποίησή της για την απόφαση της Δικαιοσύνης εκφράζει η 27χρονη μιλώντας στο MEGA λίγα λεπτά αφού έχει μάθει την είδηση από τον δικηγόρο της Ανδρέα Θεοδωρόπουλο..

«Τώρα νιώθω πιο ασφαλής, δηλαδή, έτσι φοβόμουνα γιατί λέω μήπως κινδυνεύω ξανά. Έχω πάρει το φόβο μέσα μου πλέον, νιώθω φοβισμένη. Εγώ είχα φιλία με τον άνδρα της. Ήμασταν φίλοι, βγαίναμε. Δεν είχαμε, δεν ήμασταν ζευγάρι, δεν είχαμε σχέση. Ούτε αυτά που λέει αυτή. Αυτά δεν ισχύουν, δεν είναι αλήθεια αυτά. Δε θα έκανα κάτι τέτοιο».

Η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εμφανίστηκε μετανιωμένη στην απολογία της και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη της, ενώ συγγενείς επισκέφτηκαν την 27χρονη στο νοσοκομείο.

«Τη συγγνώμη την οποία ζήτησε στην εντολέα μου, οι συγγενείς της αλλά και η ίδια η κατηγορουμένη δεν έπεισε τον κ. ανακριτή και την κυρία εισαγγελέα διότι ο νόμος προβλέπεται σε αυτό το αδίκημα την προφυλάκιση για να μην συμβούν άλλα εγκλήματα».

«Ήταν συντετριμμένη. Σε πολλά σημεία της απολογίας της έκλαιγε γιατί διαισθανόταν το λάθος που έχει κάνει και ότι κινδυνεύει να χάσει τα παιδιά της», είπε ο δικηγόρος της 25χρονης.

«Με μαχαίρωσε…»

Η 27χρονη γυναίκα περιγράφει την επίθεση που δέχθηκε, σε κατάσταση σοκ ακόμα, από την 25χρονη, η οποία όπως λέει είχε κρυφτεί έξω από το σπίτι της. Όταν εκείνη βγήκε, η 25χρονη κατηγορούμενη την φώναξε.

«Δεν περίμενα ότι θα είχε μαχαίρι μαζί της. Εκεί που μιλούσε, μου έβγαλε το μαχαίρι και έδωσε δύο μαχαιριές, στην κοιλιά και το ώμο. Εγώ μπήκα μέσα στην αδελφή μου και η οποία μου τράβηξε το μαχαίρι που είχα στον ώμο και το έβγαλε. Αυτήν την στιγμή, σκέφτομαι μόνο την υγεία μου, να είμαι καλά Παναγία μου. Έχω πάθει σοκ».

Η κατηγορούμενη ενώπιον των αστυνομικών υποστήριξε ότι το θύμα διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο της, ότι τους είχε δει να φιλιούνται και πως η 27χρονη την κατηγορούσε ότι δούλευε ως ιερόδουλη με αποτέλεσμα τον τελευταίο μήνα η ο άνδρας της την είχε διώξει από το σπίτι.

«Αυτό με θύμωσε πολύ, όπου πήρα την απόφαση να την βρω και να την μαχαιρώσω για να την τρομάξω. Δεν ήθελα να την σκοτώσω».

H 25χρονη, μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της, θα κρατηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.