Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη ηγετικό στέλεχος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν περισσότερα από επτά κιλά κάνναβης

Αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενήργησαν μεθοδική και πολυήμερη έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν ηγετικό στέλεχος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα είχε αναλάβει την προμήθεια, κατοχή, απόκρυψη-αποθήκευση, μεταφορά και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του «Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών» και του «Νόμου Περί Αλλοδαπών».

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, πρωινές ώρες χθες (12-06-2019), ο προαναφερόμενος άντρας εντοπίστηκε στην περιοχή της Ευκαρπίας.

Στην κατοχή του και σε χώρο (παράπηγμα) που χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (7) δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους (7.371) γραμμαρίων και (3) κινητά τηλέφωνα, τα οποία ο 36χρονος χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Επιπροσθέτως, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω είχε εισέλθει παράνομα στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.