Θεσσαλονίκη: Τα “λάθη” επιστρέφονται στους αποστολείς τους

Μια ακόμη επιστροφή λάθους…λάθος εις βάρος του περιβάλλοντος… επιστράφηκε στον αποστολέα του. Το μήνυμα απο την ομάδα Εχεδώρου φύσις έχει πολλούς αποδέκτες:

Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.
Σήμερα άλλο ένα φορτίο με σκουπίδια και μπάζα γύρισε στον τόπο όπου ξεκίνησε! (Το συγκεκριμένο στη Ν. Μαγνησία)
Άλλη μία επιχείρηση πήρε τα σκουπίδια της πίσω μετά την επικοινωνία που είχαμε μαζί της.
Είναι πολλές οι εταιρείες που διασταυρώνοντας τα στοιχεία που έχουμε κάθε φορά, προχωράνε στην αποκομιδή του “Λάθους” τους. Είναι όμως και άλλες που έχει προχωρήσει η ομάδα μας σε καταγγελίες στην διεύθυνση περιβάλλοντος της αστυνομίας.
Το πρώτο μήνυμα θέλουμε το δώσουμε στις επιχειρήσεις με τις τόσο ωραίες ιστοσελίδες τους που πολλές φορές μέσα εκεί προβάλουν και την “πράσινη” φιλοσοφία τους, ότι δεν μπορούν στο βωμό του κέρδους τους να μολύνουν τις ζωές μας.
Το δεύτερο μήνυμα θέλουμε να το δώσουμε στις αρχές, ότι δεν μπορεί μια εθελοντική ομάδα με ενεργό δράση σχεδόν 4 μήνες και εργαζόμενα μέλη να φέρνει αυτά τα αποτελέσματα για την περιοχή, όσα δεν μπόρεσαν να κάνουν οι αρχές τόσα χρόνια για να λύσουν το πρόβλημα. Οπότε αυτό που διαπιστώνουμε ότι δεν υπάρχει θέληση για επίλυση.
Το τρίτο μήνυμα είναι προς όλους εσάς τους απλούς σαν εμάς πολίτες, θέλουμε να σας πούμε πως μην φοβάστε να καταγγείλετε, να μιλήσετε, όταν βλέπετε κάτι. Τραβήξτε φωτογραφίες, σημειώστε πινακίδες, καλέστε το 100, όπως διαπιστώνετε μπορεί να βρεθεί η άκρη του νήματος και να βρεθούν οι υπεύθυνοι.
Σας ευχαριστούμε για την έως τώρα υποστήριξή σας.
Εχεδώρου φύσις
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.