Θεσσαλονίκη: Τα προβλήματα στη μεταφορά των μαθητών επί τάπητος

[ad_1]

Θεσσαλονίκη: Τα προβλήματα στη μεταφορά των μαθητών επί τάπητος

Το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη θα ενημερώσει ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Φάνης Παπάς, για το σύνολο των προβλημάτων που διαπιστώνονται στη διαδικασία της μεταφοράς των μαθητών, ώστε να γίνουν εγκαίρως οι προετοιμασίες ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. 

Αυτό δήλωσε ο κ. Παπάς σε δημοσιογράφους επισημαίνοντας ότι παρά την έγκαιρη έναρξη ενός τριετή διαγωνισμού, ώστε να μην γίνονται κάθε χρόνο διαγωνιστικές διαδικασίες, δημιουργούνται έντονοι προβληματισμοί λόγω των ανακοινώσεων για αλλαγές του σχολικού ωραρίου αλλά και λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον ΟΑΣΘ.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά το ωράριο λειτουργίας των σχολείων, διευκρίνισε ότι ενδεχόμενη αλλαγή στην ώρα επιστροφής των μαθητών στα σπίτια τους θα δημιουργούσε πρόβλημα στον διαγωνισμό. Από την άλλη πλευρά σχολίασε ότι εδώ και δύο χρόνια ένας μεγάλος αριθμός μαθητών μεταφέρεται με τον ΟΑΣΘ και η κατάσταση που διαμορφώνεται με τις αστικές συγκοινωνίες προκαλεί αναστάτωση. Παράλληλα, επισήμανε, ότι η περιφέρεια ζητά τροποποιήσεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, οι οποίες εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν γρήγορα ώστε να μην προκύψουν προβλήματα τον Σεπτέμβριο.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.