Θεσσαλονίκη: Το πιο απίστευτο παρκάρισμα της χρονιάς που έφυγε – Επάνω στην πιο πολυσύχναστη διάβαση, στον πιο κεντρικό δρόμο (φωτό)

[ad_1]

Θεσσαλονίκη: Το πιο απίστευτο παρκάρισμα της χρονιάς που έφυγε - Επάνω στην πιο πολυσύχναστη διάβαση, στον πιο κεντρικό δρόμο (φωτό)

Όσοι ζουν στη Θεσσαλονίκη θα ξέρουν σίγουρα ότι η χθεσινή ημέρα, η τελευταία του χρόνου, είναι η χειρότερη για όποιον θέλει να κυκλοφορήσει στο κέντρο της πόλης. Κι αυτό γιατί

λίγο μετά το μεσημέρι σε κάθε σημείο του κέντρου οι ψησταριές παίρνουν, στην κυριολεξία, φωτιά το αλκοόλ ρέει άφθονο και από την κοσμοπλημμύρα κλείνουν ακόμη και κεντρικοί δρόμοι. Ως εκ τούτου η κάθοδος με το αυτοκίνητο δεν είναι καλή ιδέα. Οσοι το τόλμησαν αναζητούσαν θέσεις στάθμευσης και ένας από αυτούς βρήκε την καλύτερη. Άφησε το αυτοκίνητό του επάνω στην οδό Τσιμισκή (την πιο κεντρική οδό της Θεσσαλονίκης) και μάλιστα επάνω στη διάβαση που βρίσκεται στο ύψος της Αριστοτέλους (την πιο πολυσύχναστη διάβαση όλης της πόλης). Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην ομάδα “Θεσσαλονίκη, τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα” του Facebook με το σχόλιο: “Το πιο ελληνικο παρκαρισμα ever στην πιο πολυσύχναστη διάβαση την μερα με τον περισσότερο κοσμο.Τσιμισκή μπροστά στον Τενκερλη.ΑΞΙΟΣ”

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.