Θεσσαλονίκη: τρία θανατηφόρα τροχαία μέσα σε ούτε 24 ώρες

Θεσσαλονίκη: τρία θανατηφόρα τροχαία μέσα σε ούτε 24 ώρες

Στις 18-08-2019 βραδυνές ώρες στη συμβολή της Επαρχιακής Οδού Χαλκηδόνας – Αδένδρου με Περιφερειακή Οδό Παρθενίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 39χρονη επίσης ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 67χρονης ημεδαπής – επιβάτιδας του πρώτου οχήματος και τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο (2) οδηγών και μιας ακόμη επιβάτιδας του πρώτου αυτοκινήτου.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

Βραδινές ώρες στις 18-08-2019 στην Επαρχιακή Οδό Χαλάστρας – Σίνδου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με 87χρονο ημεδαπό – πεζό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του πεζού.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

Μεσημβρινές ώρες στςι 19-08-2019 σε ισόπεδη διάβαση στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, Ι.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με επιβατική αμαξοστοιχία, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 41χρονης ημεδαπής επιβάτιδας του αυτοκινήτου και το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.