Θεσσαλονίκη: Φοβούνται οι κάτοικοι των Διαβατών απο τα κρούσματα βίας στην περιοχή

Θεσσαλονίκη: Φοβούνται οι κάτοικοι των Διαβατών απο τα κρούσματα βίας στην περιοχή

Με ανάρτηση τους σε ομάδα που φέρει το όνομα Διαβατά/Νέα Μαγνησία – Ιωνία Θεσσαλονίκης οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν κρούσματα βίας στην περιοχή Διαβατών Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον  δρόμο Κιλκισίου. Τις βραδινές ώρες τα παιδιά δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν μόνα τους,καταγγέλλουν και ζητούν συνέλευση για να διεκδικήσουν το κλείσιμο του κέντρο φιλοξενίας στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Διαβάστε την ανάρτησή τους: 

Διαβατά/Νέα Μαγνησία – Ιωνία Θεσσαλονίκης:Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν κρούσματα βίας στον δρόμο του κιλκισιου.
Οι γονείς να συνοδεύουν τα παιδιά τους κατά τις βραδινές ώρες και καλό είναι να κάνουμε κάποια συνέλευση για να διεκδικήσουμε το κλείσιμο του HOT SPOT

vendo

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εχθες το βραδι μια κοπελα 16 ετων βιαστικε απο 4 αβγανους στην μαγνησια.η αστυνομια συνελαβε και τον πατερα λογο οτι τους χτυπησε.κανενας δεν το ανεφερε σαν ειδηση.σε μια βδομαδα 4 κοπελες λιστεψαν,μια ηλικιομενη και εναν ηλικιομενο.σε μαγαζι μεσα γνωστο στα διαβατα παρενοχλησαν μια κοπελα και εγινε φασαρια λογο οτι ηταν εκει το αγορι της και ειδε εκεινη την ωρα τι εγινε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.