Θεσσαλονίκη: 17χρονης δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων -Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η υπόθεση

Θεσσαλονίκη: 17χρονης δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκύλων –
Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο η υπόθεση

Οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε περαστικούς στο Ελαιόρεμα Πυλαίας βρέθηκαν στο επίκεντρο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης. Εξετάστηκε ο σοβαρός τραυματισμός 17χρονης που δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων τον Μάρτιο του 2020, λίγες ημέρες πριν τον θάνατο 65χρονου που υπέκυψε στα τραύματα του ύστερα από παρόμοια επίθεση. Το δικαστήριο αθώωσε τον αντιδήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη.

Η κοπέλα βρέθηκε σε κλοιό από τους αγριεμένους σκύλους όταν επέστρεφε σπίτι της. Ευτυχώς την έσωσε ένας περαστικός και διακομίστηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο. Η επίθεση έφτασε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθισε κατηγορούμενος ο αντιδήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη που ήταν τότε αρμόδιος για τα αδέσποτα και κατηγορήθηκε για πρόκληση σωματικής βλάβης από υπόχρεο και διά παραλείψεως. Το δικαστήριο τον έκρινε αθώο.

Λίγες ημέρες μετά την επίθεση στην 17χρονη σκύλοι στην ίδια περιοχή επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 65χρονο, με συνέπεια στη συνέχεια να χάσει τη ζωή του.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.