Θεσσαλονίκη: 29 προσαγωγές και 4 συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Θεσσαλονίκη: 29 προσαγωγές και 4 συλλήψεις για τα επεισόδια στο ΑΠΘ

Συνελήφθησαν 4 άτομα και πραγματοποιήθηκαν 29προσαγωγές στο πλαίσιο αστυνομικών μέτρων γιατην αποτροπή έκνομων ενεργειών εντός του Α.Π.Θ. Σε τέσσερις (4) συλλήψεις και είκοσι εννέα (29) προσαγωγές,προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο πλαίσιο αστυνομικώνμέτρων που λαμβάνονται για την αποτροπή έκνομων ενεργειών σεχώρο όπου πραγματοποιούνται εργασίες για την κατασκευήβιβλιοθήκης εντός Α.Π.Θ. και έπειτα από επίθεση κατά τωναστυνομικών δυνάμεων.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (29-05-2022) άγνωσταάτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου κινήθηκαν από χώροόπου πραγματοποιούταν μουσική εκδήλωση εντός του Α.Π.Θ. καιεπιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις με ρίψεις αυτοσχέδιωνεμπρηστικών μηχανισμών (μολότωφ) και άλλων αντικειμένων.Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίσθηκαν, κατά περίπτωση,δικογραφίες για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση, παραβάσεις   των νομοθεσιών για τα όπλα και τα ναρκωτικά, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.