Θεσσαλονίκη: 4 αυτόφωρες συλλήψεις για κλοπές

Θεσσαλονίκη: 4 αυτόφωρες συλλήψεις για κλοπές

Στην αυτόφωρη σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων και εντατικών περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της παραβατικότητας.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • (2) αλλοδαποί, ηλικίας 29 και 21 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν στην περιοχή του Ντεπώ να κινούνται με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και δεν συμμορφώθηκαν σε σήματα που τους έγιναν από δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Οι ανωτέρω ανέπτυξαν ταχύτητα και οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με επικίνδυνους ελιγμούς, συγκρούστηκαν με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το όχημά τους. Ακολούθως αποπειράθηκαν να διαφύγουν πεζοί πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν. Από την έρευνα προέκυψε ότι το όχημα που επέβαιναν οι ανωτέρω είχε αφαιρεθεί προ ολίγων ημερών από περιοχή της Αττικής.
  • (2) ημεδαποί, ηλικίας 22 και 29 ετών,  καθώς αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή της Τούμπας. Από την περεταίρω έρευνα αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας και Χαριλάου- Ανάληψης, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω σε προγενέστερο χρόνο προέβησαν στη διάρρηξη 2 καταστημάτων από τα οποία αφαίρεσαν τρόφιμα και φιάλες ποτών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.