Θλίψη στο Ωραιόκαστρο και στον Βόλο – Έφυγε ο Κώστας Καραδέμητρος

Θλίψη στο Ωραιόκαστρο και στον Βόλο – Έφυγε ο Κώστας Καραδέμητρος

Δυσάρεστα νέα επεφύλασσε η χθεσινή μέρα για το Ωραιόκαστρο και τον Βόλο, μιας και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών ο Κώστας Καραδέμητρος.

Με καταγωγή από τον Βόλο ο εκλιπών έμενε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια, όπου και έφυγε εντελώς ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Μαΐου, μην αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας.
Με τους παλιούς του συμπαίκτες να δηλώνουν συντετριμμένοι για την απώλεια του ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Σκιάθο και άλλες ομάδες στη συνέχεια, ενώ αποτέλεσε και μέλος όλων των «μικρών» εθνικών ομάδων. Αγωνίζονταν ως αμυντικός μέσος, ξεκινώντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Μαγνησιακό.

Ο Κώστας Καραδέμητρος άφησε την δική του ιστορία και στον αθλητικό χώρο του Ωραιοκάστρου. Φορώντας την φανέλα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου για πολλά χρόνια και όντας πιστός βοηθός στην διοίκηση της ομάδας του ο Κώστας Καραδέμητρος  θα μείνει στις μνήμες όλων όσων των γνώριζαν.

Καλό ταξίδι…Καλό Παράδεισο Κώστα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 18 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα

Με πληροφορίες απο taxydromos.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.