Θολώνει το τοπίο γύρω απο την εξαφάνιση του Δημήτρη Γραικού

Το λάθος των Σκοπιανών οδήγησε τις έρευνες της Αγγελικής Νικολούλης και της εκπομπής της “φως στο τούνελ” στο σημείο μηδέν.
Αντι να χτυπηθεί έλεγχος ταυτοτήτων χτυπήθηκε έλεγχος διαβατηρίων στα σύνορα Σκοπίων,εκει έγινε το λάθος στο οποίο οι αρχές θα προβούν σε ανακρίσεις και θα αποδοθούν ευθύνες. Ενα λάθος που αναπτέρωσε τις ελπίδες των συγγενών και φίλων του αγνοούμενου Δημήτρη Γραικού και τους έριξε πάλι στο σκοτάδι.
img_6363
Οι σκέψεις όλων πηγαίνουν πλέον μόνο στο κακό. Απελπισία,πόνος και συναισθήματα άδεια απο αισιοδοξια κυριεύουν όλους.
Αξιοσημείωτο είναι να αναφερθεί οτι την ταυτότητα του την είχε χάσει ο 59χρονος επιχειρηματίας Δημήτρης λίγες μέρες πριν και δεν εκανε δήλωση απώλειας.
img_6362
“Δεν το πιστεύω με τίποτα οτι θα άφηνε ο Δημήτρης την οικογένειά του και τις υποχρεώσεις του” δήλωσε η σύζυγος του κ.Δέσποινα Τσακαλίδου.
img_6361
Το χρονικό ξεκίνησε ως εξης με τα νέα στοιχεία της εκπομπής:
Στις 3/11/17 ο Δημήτρης βρέθηκε στα σφαγεία στην περιοχή της Χαλάστρας για επαγγελματικές του υποθέσεις. Με το πέρας της συμφωνίας ο αγνοούμενος έλαβε το χρηματικό ποσο των 17.000€,περίπου στις 16:30.Έμειναν για το “καθιερωμένο μεζέ” ενα φιλικό πρόχειρο τραπέζι που στήνουν με το κλείσιμο τέτοιων συμφωνιών. Στις 17:41 κάμερες ασφαλείας καταγράφουν το όχημα, Toyota Hilux γκρι σκούρου χρώματος με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252,του Δημήτρη με τον ιδιο μέσα να φεύγει αριστερά απο το φυλάκιο του σφαγείου. Την ημέρα της εξαφάνισής του ο Δημήτρης επικοινώνησε με τον δικηγόρο του,το πρωί,για μια υπόθεση που είχε με το εξοχικό του και δήλωσε οτι δεν θα μπορούσε να πάει στο γραφείο του δικηγόρου του.
Στις 4/11,την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης, υπάρχει γυναίκα μάρτυρας που καταθέτει στην εκπομπή οτι είδε το αυτοκίνητο να κινείται προς Λάρισα,μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ο αγνοούμενος οπως διασταύρωσε μετα απο την δημοσιότητα της φωτογραφίας του και του αριθμού του αυτοκινήτου. Μέσα στο όχημα δεν ήταν μόνος,υπήρχε συνοδηγός. Η γυναίκα συγκράτησε την πινακίδα διοτι της προξένησε εντύπωση τα χτυπήματα που ειχε το αυτοκίνητο,το σπασμένο φανάρι και γενικά το πόσο παλιό ήταν.
Γραικος
Μια ακόμη πληροφορια της εκπομπής είναι οτι λίγους μήνες πριν ο Δημήτρης κάτω απο πιέσεις υπέγραψες ενα χαρτί προς ενα άτομο που τον όριζε αρμόδιο για τις οικονομικές του συναλλαγές. Την πληροφορία αυτήν την γνώριζε η σύζυγος του αγνοούμενου την οποία κατέθεσε η ίδια και στην αστυνομία.
Το τοπίο έχει θολώσει πολύ,οι συμπτώσεις πολλές…
οι έρευνες συνεχίζονται.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.