Θρήνος στην οικογένεια του Άρη, στην γειτονιά των αγγέλων ο μικρός Παναγιώτης-Γερβάσιος

Θρήνος στην οικογένεια του Άρη, στην γειτονιά των αγγέλων ο μικρός Παναγιώτης-Γερβάσιος

Άρης: Δυσάρεστα νέα για τον μικρό Παναγιώτη – Γερβάσιο, καθώς το βρέφος «έφυγε» από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε στο Ωνάσειο Κέντρο.

Την ιστορία του μικρού είχε κάνει γνωστή ο Άρης, όταν αντιπροσωπεία της ομάδας είχε δώσει το «παρών» στο Ωνάσειο. Και συγκεκριμένα πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Την Τετάρτη ο μικρός έκανε εγχείρηση, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Με την ΠΑΕ Άρης να βγάζει συλλυπητήρια ανακοίνωση δείχνοντας τη συμπαράστασή της στην οικογένεια του βρέφους:

«Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου…

Καλό ταξίδι μικρέ μας Παναγιώτη-Γερβάσιε…

Κουράγιο και δύναμη στους γονείς…».

Η ΚΑΕ Άρης από την πλευρά της αναφέρει:

«Υπάρχουν στιγμές που οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν τη θλίψη και τον πόνο. Η απώλεια του μικρού Παναγιώτη-Γερβάσιου, παρά την τεράστια μάχη που έδωσε, μας έχει συγκλονίσει όλους.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους γονείς του και στην οικογένειά του, γνωρίζοντας ότι τα λόγια συμπαράστασης δεν μπορούν να απαλύνουν την οδύνη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του παιδιού τους.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει την βαθιά οδύνη του για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη – Γερβάσιου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουρχικό Κέντρο.

Ο Παναγιώτης – Γερβάσιος αναγκάστηκε να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη του σε πολύ μικρή ηλικία και δυστυχώς την έχασε, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την οικογένεια του ΑΡΗ. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και ευχόμαστε στους γονείς του να είναι δυνατοί για να θυμούνται το αγγελούδι τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα το σκεπάσει…».

sporttime  sdna

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.