Θρίλερ με την εξαφάνιση άνδρα στη δυτική Θεσσαλονίκη

[ad_1]

Θρίλερ με την εξαφάνιση άνδρα στη δυτική Θεσσαλονίκη

Το πιάτο  με το φαγητό του,  βρέθηκε στο τραπέζι μουχλιασμένο. Το κινητό του τηλέφωνο στην πρίζα να φορτίζει. Όλα μαρτυρούν πως κάποιος ή κάτι τον έβγαλε ξαφνικά από το σπίτι . Οι γείτονες αντιλήφθηκαν  ότι κάτι παράξενο συνέβη και σήμαναν συναγερμό. Το θρίλερ με την εξαφάνιση 57χρονου άνδρα στη δυτική Θεσσαλονίκη συνεχίζεται.

Όπως αναφέρει το «Φως στο Τούνελ»: «Από τότε έχουν περάσει οκτώ μήνες καθημερινής αγωνίας για τους συγγενείς του Νίκου Γιαμαλίδη 57 χρόνων, που έμενε μόνος του στο ιδιόκτητο διαμέρισμα του στην περιοχή  Παναγία  Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιαμαλίδης  χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την Κυριακή 9 ή την  Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016.

Στο στούντιο βρέθηκαν ο αδελφός και η νύφη του με την ελπίδα  να ανάψει το φως στο σκοτάδι που τον κατάπιε.

Η καθαρίστρια που φρόντιζε το διαμέρισμα του αγνοούμενου, πήγε τελευταία φορά εκεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016 , μία ή δύο μέρες αφότου ο Γιαμαλίδης εξαφανίστηκε όπως αποδείχτηκε στην πορεία.

Το σπίτι ήταν κλειδωμένο και το κινητό του αγνοούμενου στην πρίζα με τον φορτιστή.

Η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπου ζούσε ο άτυχος άνδρας,  αντιλήφθηκε την εξαφάνιση του και μίλησε στο «Τούνελ».

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου  ο αγνοούμενος την είχε συναντήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας και της διηγήθηκε ένα περιστατικό που του είχε συμβεί το ίδιο πρωί.  Είχε βγει για βόλτα καθώς του άρεσε η πεζοπορία και κατά λάθος μπήκε σε χώρο πιθανότατα στρατοπέδου.  Τον κράτησαν για ώρες  και τον άφησαν να φύγει αφού διαπίστωσαν πως επρόκειτο για λάθος.

Αμέσως μετά  η διαχειρίστρια έφυγε εκτός Θεσσαλονίκης . Όταν επέστρεψε και δεν τον συνάντησε για μέρες, ανησύχησε και ενημέρωσε τους συγγενείς του.

Μαζί με τον ανιψιό του άνοιξαν το διαμέρισμα του που μύριζε άσχημα. Αφού έψαξαν διαπίστωσαν πως η  μυρωδιά προερχόταν από την κουζίνα. Στο τραπέζι ο αγνοούμενος είχε αφήσει άθικτο το φαγητό του που είχε μουχλιάσει.

«Κάτι ξαφνικό  τον έβγαλε από το σπίτι…»

«Έχει περάσει πολύς καιρός. Εγώ πιστεύω ότι κάτι ξαφνικό του έτυχε…» Με αυτά τα λόγια η νύφη του Νίκου Γιαμαλίδη προσπαθεί να δώσει μια εξήγηση για τον περίεργο χαμό του.

«Οι μακρινοί περίπατοι ήταν  η καθημερινότητα του. Πήγαινε στην Επανωμή το καλοκαίρι και σε πολλά άλλα μέρη. Στον Χορτιάτη, στον Λαγκαδά και αλλού. Μπορεί να περπατούσε και δέκα και είκοσι χιλιόμετρα. Φοβάμαι μήπως έπαθε κάτι εκεί…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μίλησε με την καθαρίστρια που είχε πάει στο διαμέρισμα του πριν γίνει γνωστή η εξαφάνιση του. Όπως της είπε όταν πήγε για να καθαρίσει, ο Γιαμαλίδης απουσίαζε. Μάλιστα απόρησε γιατί εκείνες τις μέρες έβρεχε πολύ και δεν συνήθιζε να βγαίνει με κακοκαιρία.

Η καθαρίστρια το μόνο που βρήκε ήταν ένα πιάτο με πατάτες και κρέας  στο τραπέζι. Το φαγητό δεν ήταν τότε χαλασμένο και για να το προστατέψει το σκέπασε με ένα άλλο πιάτο. Στο ψυγείο βρέθηκε μια ακόμη μερίδα από το ίδιο φαγητό,  που είχε μαγειρέψει ο αγνοούμενος πριν χαθεί.

Όλα οδηγούσαν στο συμπέρασμα πως βγήκε ξαφνικά  από το σπίτι με σκοπό να επιστρέψει για να συνεχίσει το γεύμα του.

Η νύφη του τον περιέγραψε σαν έναν καλοκάγαθο άνθρωπο, που δεν προκαλούσε».

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.