Θρασύτατος ληστής έψαχνε το κινητό του μετά τη διάρρηξη- “Έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο”

Θρασύτατος ληστής έψαχνε το κινητό του μετά τη διάρρηξη-
“Έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο” λέει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος

“Χτύπησε ο συναγερμός, μένουμε κοντά και το είδα στην κάμερα στο κινητό μου τηλέφωνο ότι ήταν κλέφτης στο κατάστημα. Φωνάζω “κλέφτης” σηκώνεται ο άντρας μου. Ο γιος  μου ήταν σε διπλανό διαμέρισμα. Πήγαν να δουν μαζί τι συμβαίνει και ο σύζυγός μου που ερχόταν από πίσω, είδε έναν από τους κλέφτες να βγαίνει από το παραθυράκι της τουαλέτας και έναν να φεύγει.  Τους είδαν να βγαίνουν και τους κυνηγήσανε. Ο ένας όμως προχωρούσε και σταματούσε, προχωρούσε και ξανασταματούσε. Είχε αφήσει το κινητό του και σταματούσε γιατί ήθελε να γυρίσει να το πάρει! Πήγαμε το κινητό στην αστυνομία και το παραδώσαμε” δήλωσε στην ΕΡΤ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ψιλικών.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες στη Θεσσαλονίκη όταν οι δύο διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί από τον γιο και τον άντρα της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, που τους ακολούθησαν πεζοί. Ο 27χρονος διαρρήκτης, στην προσπάθειά του να διαφύγει, έριξε στον δρόμο τα κλοπιμαία και κατά λάθος πέταξε και κινητό του τηλέφωνο. Είχε όμως τόσο θράσος που όταν έχασε το κινητό του πήγε στην αστυνομία να το αναζητήσει και φυσικά συνελήφθη.

“Από ότι μου είπε ο σύζυγός μου ο δράστης πήγε στην αστυνομία σαν να μην έγινε τίποτα, δηλαδή μιλούσε με τη φίλη του στο τηλέφωνο με μια αφέλεια και της έλεγε “θα βγω θα κάνω” σαν να μην έγινε τίποτα!” λέει η ιδιοκτήτρια μην μπορώντας να καταλάβει που βρήκε ο ληστής τόσο θράσος.

Οι δύο δράστες δεν πήραν μόνο χρήματα, αλλά και πολλά πακέτα τσιγάρα που σκόπευαν να τα πουλήσουν για να βγάλουν επιπλέον χρήματα. Συγκεκριμένα, έκλεψαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και δύο σακούλες με τσιγάρα.

Οι ιδιοκτήτες τρομοκρατημένοι όχι μόνο τοποθέτησαν εκ νέου το κάγκελο έξω από το παραθυράκι της τουαλέτας,  από το οποίο μπήκαν οι διαρρήκτες αλλά…  έχτισαν και το παράθυρο, ώστε να είναι βέβαιοι ότι δε θα ξαναμπεί κανείς για να τους κλέψει!

Τα προαναφερθέντα αντικείμενα παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς ως πειστήριο της αξιόποινης πράξης.

φωτο αρχειου

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.