Θρηνεί η “αν.α.σ.α” για τον πρόωρο χαμό του Παναγιώτη Τσελέπη

Θρηνεί η “αν.α.σ.α” για τον πρόωρο χαμό του Παναγιώτη Τσελέπη

Ο Παναγιώτης Τσελέπης ήταν κάτοικος του οικισμού Γαλήνης από το 1992. Παντρεμένος και είχε  δύο κόρες.
Ελεύθερος επαγγελματίας στο επάγγελμα και μέλος του σώματος Ελλήνων προσκόπων από το 1984 μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του.
Είχε διατελέσει πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 2ο Δημοτικό σχολείο Γαλήνης και ήταν υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2023 με τον Παντελή Σκαρλάτο
“για μία ανάσα δημιουργία στο Ωραιόκαστρο” όπως ονειρευόταν αλλά δυστυχώς η ζωή δεν του το επέτρεψε να το υλοποιήσει.

Ακολουθεί το συλλυπητήριο του επικεφαλής Παντελή Σκαρλάτου: 

Ο Παναγιώτης Τσελέπης «έφυγε» αναπάντεχα από κοντά μας, σε ηλικία 51 ετών, προδομένος από την καρδιά του, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και τη δημοτική μας παράταξη που κατέβαινε ως υποψήφιος, τον γνώριζε και τον αγαπούσε.
Όλοι όσοι ζούσαν τον Παναγιώτη από κοντά, έκαναν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά αφού εκτός από την ευγένειά του και το ήθος του, ήταν άνθρωπος της προσφοράς και του εθελοντισμού.
Ο επικεφαλής της «αν.α.σ.α» Παντελής Σκαρλάτος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. 

Παντελής Σκαρλάτος, υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου “αν.α.σ.α” 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.