Θύμα επίθεσης διασώστης του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη – Του επιτέθηκαν 30 άτομα

Θύμα επίθεσης διασώστης του ΕΚΑΒ στη Θεσσαλονίκη – Του επιτέθηκαν 30 άτομα

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία  του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ-2 Θεσσαλονίκης, ο διασώστης έπεσε θύμα επίθεσης στην πλατεία Αριστοτέλους από μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, τον προπηλάκισαν και του έκλεψαν το κινητό του. Όπως αναφέρουν στη σχετική καταγγελία τους,

«για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες επικίνδυνης αντιμετώπισης των συναδέλφων από παραβατικές ομάδες χρηστών ουσιών και προσφύγων.
Συγκεκριμένα χθές στις 17/9/2020 συνάδελφος μας Διασώστης έσπευσε στην πλατεία Αριστοτέλους ανταποκρινόμενος σε κλήση που δέχθηκε από το Επιχειρησιακό Κέντρο, την ώρα που ο συνάδελφός μας έφτασε εκεί δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα περίπου 30 ατόμων, τον προπηλάκισαν και του έκλεψαν το κινητό του. Ο συνάδελφός μας επικοινώνησε με το κέντρο και στον χώρο έφτασαν άλλα 2 ασθενοφόρα και περιπολικό της αστυνομίας. Ως το επίσημο όργανο εκπροσώπησης των εργαζομένων του ΕΚΑΒ2 Κεντρικής Μακεδονίας σας δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι θα κινήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την εξασφάλιση τόσο της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων όσο και της οικογενειακής τους γαλήνης.
Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Αστυνομία –Εισαγγελείς – Μ.Κ.Ο) να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την αποφυγή ανεπανόρθωτων καταστάσεων».

seleo.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.