Θ. Δρίτσας: Αυθαίρετα και απίστευτα όσα επιχειρούν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ με τους προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis

File photo of the logo of Swiss drugmaker Novartis seen at its headquarters in Basel October 22, 2013. Swiss drugmaker Novartis said February 3, 2015, its Japanese unit faced suspension by the country's health ministry, and that it could manage the financial impact of such a sanction. The move comes amid a series of regulatory scandals for Novartis in Japan, where the Basel-based pharmaceutical firm last year replaced top management after a third-party probe turned up questionable behaviour in leukemia drug trials. REUTERS/Arnd Wiegmann (SWITZERLAND - Tags: HEALTH BUSINESS LOGO)

 

Θ. Δρίτσας: Αυθαίρετα και απίστευτα όσα επιχειρούν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ με τους προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis

«Οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι διεθνής και ελληνικός θεσμός, για τη διερεύνηση ποινικών υποθέσεων υψηλού δημόσιου συμφέροντος. Μόνο όπως προβλέπει ο νόμος μπορούν να αποχαρακτηριστούν από

την ιδιότητά τους αυτή. Κανένας, μα κανένας, ούτε η προανακριτική επιτροπή της βουλής δεν μπορεί να ακυρώσει ή να καταργήσει την ιδιότητα τους αυτή, εκτός από τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος», δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis, Θοδωρής Δρίτσας.

«Είναι αυθαίρετα και απίστευτα, τα όσα επιχειρεί η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ για να πάψουν να καλύπτονται οι προστατευόμενοι μάρτυρες από την ιδιότητα που η Δικαιοσύνη τους έχει αποδώσει», είπε ο κ. Δρίτσας. «Όλο αυτό που ζούμε με αυτήν την επιτροπή, δεν είναι παρά μία συστηματική προσπάθεια αντιπερισπασμού για να σταματήσει η έρευνα για την υπόθεση της Novartis» είπε τέλος ο κ. Δρίτσας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.