Κάθετοι στο ΟΧΙ μένουν οι κάτοικοι για το 1090

Διαδήλωση διαμαρτυρίας κατα την χρήση του στρατοπέδου 1090 ως κέντρο μετεγκατάστασης πραγματοποίησαν και σημερα,21/2/16, οι κάτοικοι Διαβατών.
Απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης αυτών των ανθρώπων επικαλούνται και κοροϊδία και αμάθεια απο την κυβέρνηση.
“Κανείς δεν μας ενημέρωσε επίσημα ποτε και για τίποτα” “δεν εχουν ιδέα για την κατασταση των Διαβατών και παίρνουν αποφάσεις” “πουλημένος ο δήμαρχος” φωνάζανε αγανακτισμένοι.
Την Παρασκευή είχε λάβει υπόσχεση η επιτροπή αγώνα απο τον δήμαρχο οτι τα οχήματα του δήμου θα βρίσκονται έξω απο το στρατόπεδο,κάτι που δεν εγινε ποτε. Πληροφορίες λενε οτι υπάλληλος που είχαν το σθένος να πάει σημερα στην διαμαρτυρία απειλήθηκε απο τους αστυνομικούς και έφυγε.
Στα παρακάτω βίντεο και φωτο θα δείτε την απόσταση που υπαρχει μεταξύ στρατοπέδου και σπιτιών,μια απόσταση που δεν υπερβαίνει τα 500 μέτρα. Οι ιδιοκτήτες αυτών των σπιτιών καταγγέλουν στο oraiokastro24.gr οτι ο φωτισμός που υπαρχει επι της οδού Συμμαχικής ειναι ανύπαρκτος και αυτο απο μονο του ειναι ενα τεράστιο πρόβλημα για τους μαθητές που διανύουν αυτόν τον δρομο,αυτο το πρόβλημα θα μεγιστοποιηθεί αν έρθουν 4000 άνθρωποι.

image

image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.