Καβάλα – Γυναικοκτονία: “Σκότωσε την Αΐντα και 4 ώρες μετά κάλεσε γιατρό γιατί είχε… πίεση ”

Καβάλα – Γυναικοκτονία: “Σκότωσε την Αΐντα και 4 ώρες μετά κάλεσε γιατρό γιατί είχε… πίεση ”

Σοκ από την αποκάλυψη στον ΑΝΤ1 για δύο τηλεφωνήματα του δολοφόνου σε γιατρούς, για να μην πάθει… εγκεφαλικό! “Κόλαφος” από 5 πρώην συντρόφους του, που καταθέτουν πως τις κακοποίησε.

Καβάλα - Γυναικοκτονία: “Σκότωσε την Αΐντα και 4 ώρες μετά κάλεσε γιατρό γιατί είχε… πίεση ”

 

Αποκαλυπτικός ήταν ο Μανόλης Βονικάκης δικηγόρος οικογένειας της φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στην Καβάλα, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο δικηγόρος, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία, πραγματοποίησε κλήσεις σε γιατρό για την… αυξημένη πίεσή του. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος έχει αναφέρει πως προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του αφού αφαίρεσε τη ζωή της νεαρής γυναίκας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο δικηγόρος: “Σήμερα λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και έχουμε μία πλήρη εικόνα, η οποία δεν απέχει από μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία. Πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα.”

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, “ο άνθρωπος αυτός στις 9 η ώρα και ενώ είχε δολοφονήσει την σύζυγό του από τις 5, κάλεσε δύο γιατρούς. Η μία γιατρός, δεν το σήκωσε, η δευτερη, το σήκωσε και τη ρώτησε τι φάρμακο να λάβει καθώς είχε ανεβασμένη πίεση.”

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, θα καλέσει τις δύο γιατρούς ως μάρτυρες.

Ο δικηγόρος, αναφέρθηκε στον δράστη, ως ήρωα του κακού και τόνισε πως η μετάνοιά του είναι προσχηματική, ενώ συμφώνησε με τα όσα είχε πει για το προφίλ του, ο κ. Σούρας στον ΑΝΤ1.

“Ο άνθρωπος αυτός από τη δικογραφία έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Έρχεται η δική μας σειρά να αποκαλύψουμε στον κ. Ανακριτή, πως πέντε γυναίκες, πρώην σύντροφοί του φερόμενου ως δράστη που και τις πέντε τις έχει κακοποιήσει βάναυσα και μάλιστα μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει”, ανέφερε ακόμη ο Μανόλης Βονικάκης.

Όπως ανέφερε μεταξύ των γυναικών είναι μία πρώην σύντροφός του από την Αθήνα, η μητέρα του πρώτου παιδιού του, σύντροφος του απο Καβάλα καθώς και μία σύντροφος του από τις Σέρρες και δήλωσε ότι οι πέντε αυτές γυναίκες θα κληθουν να καταθέσουν.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.