Καθαρισμός αλσυλλίου Γαλήνης

Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, στα πλαίσια της συμμετοχής του στις δράσεις του‘‘Let’s do it Greece’’, οργάνωσε την δράση καθαρισμού του κεντρικού αλσυλλίου Γαλήνης Ωραιοκάστρου,που αποτελεί μία μεγάλη γιορτή εθελοντισμού και ενεργού συμμετοχής των πολιτών σε περιβαλλοντικές δράσεις.Ο Δήμος Ωραιοκάστρου στήριξε αυτή την προσπάθεια,με τη διάθεση του μηχανοκίνητου και υλικοτεχνικού εξοπλισμού.Μαθητές και εκπαιδευτικοί, οικογένειες, μέλη πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, απλοί πολίτες, η διοίκηση του Δήμου με τον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση,τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και πρασίνου Κυριάκου Ιωσηφίδη,και τον Αντιπρόεδρο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω, Νίκο Λοκοβίτη,έδωσαν το παρών και βοήθησαν στον καθαρισμό του αλσυλλίου,από όλα τα σκουπίδια και τα μπάζα κάθε είδους που κατά καιρούς πετάχτηκαν εκεί,καθώς και τον καθαρισμό των δέντρων από ξερά κλαδιά

Το ‘‘Let‘s do it Greece’’, αποτελεί ένα πανελλήνιο θεσμό, που επιχειρεί να ενώσει χιλιάδες εθελοντές σε μία ημέρα για ένα κοινό σκοπό. Σημαντικό ρόλο στην οργάνωση και την υλοποίηση όλων των δράσεων διαδραματίζει η συνεργασία μεταξύ μεμονωμένων ατόμων, οικογενειών, συλλόγων, φορέων, δήμων, περιφερειών, σχολείων. Το πλαίσιο αυτών των δράσεων είναι καθορισμένο από τους πανελλήνιους διοργανωτές και προτρέπει την ελεύθερη και εθελοντική συμμετοχή κάθε ατόμου και ομάδας και δεν εξαιρεί κανένα.
IMG_8599

IMG_8600

IMG_8601

IMG_8602

IMG_8603

IMG_8604

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.