Καθαρισμός διαχωριστικής νησίδας στον κεντρικό δρόμο του Ωραιοκάστρου

Δελτίο τύπου
Στα πλαίσια ευπρεπισμού της εισόδου της πόλης του Ωραιοκάστρου η αντιδημαρχία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας προχωρά σήμερα και αύριο στον καθαρισμό της διαχωριστικής νησίδας στην οδό Θεσσαλονίκης από το ύψος των ορίων του δήμου Ωραιοκάστρου έως και την οδό Λεωφόρο Δημοκρατίας.
IMG_9647
Εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας συνοδευόμενοι από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας Κυριάκο Ιωσηφίδη από νωρίς το πρωί κόβουν χόρτα, κλαδεύουν και απομακρύνουν κάθε είδους σκουπίδια τα οποία βρίσκονται εντός της διαχωριστικής νησίδας, η οποία στο μεγαλύτερο κομμάτι της ανήκει στη δικαιοδοσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
IMG_9648
«Το έργο μας κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, καθώς η νησίδα είχε μετατραπεί σε χωματερή, με κάθε είδους σκουπίδια τα οποία πετούν διερχόμενοι οδηγοί. Εμείς προχωράμε όχι μόνο στην περιποίηση του πρασίνου αλλά και στον καθαρισμό της», είπε ο κ. Ιωσηφίδης και απεύθυνε έκκληση προς όλους να είναι προσεκτικοί και να μην πετούν τα σκουπίδια τους στον δρόμο.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.