Καθορισμός νέου χώρου λειτουργίας στην υπαίθρια λαϊκή αγορά στο Ωραιόκαστρο

Καθορισμός νέου χώρου λειτουργίας στην υπαίθρια λαϊκή αγορά στο Ωραιόκαστρο

Καθορισμός νέων χώρων λειτουργίας στις υπαίθριες λαϊκές αγορές σε Ωραιόκαστρο και Παλαιοκάστρο
 Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου γίνεται γνωστό πως με απόφασή της η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Παρασκευή Πατουλίδου, ορίζει νέους χώρους λειτουργίας υπαίθριων λαϊκών αγορών στην Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 Ν.4682/2020 (ΦΕΚ 76/Ά).
 Στο σχετικό κείμενο αναφέρεται ότι αποφασίζεται «ο καθορισμός νέων χώρων λειτουργίας των λαϊκών αγορών που λειτουργούν στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και εντός των ορίων του ιδίου Δήμου ανά λαϊκή αγορά, προκειμένου να λειτουργούν παράλληλα την ίδια ημέρα και κατά τις ίδιες ώρες, τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις, ως ισχύουν ανά επίπεδο προληπτικών μέτρων, σύμφωνα με τις προτάσεις του αρμόδιου φορέα λειτουργίας (Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών Π.Κ.Μ.), όπως αυτές αποτυπώνονται ανά λαϊκή αγορά στον επισυναπτόμενο πίνακα, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης απόφασης για ένα μήνα από την έκδοση της παρούσης με δυνατότητα επέκτασης του μέτρου για ίσο διάστημα κατόπιν προηγούμενης έγγραφης ενημέρωσης του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή».
 Ειδικότερα για το Ωραιόκαστρο η λαϊκή αγορά που λειτουργεί κάθε Δευτέρα χωροθετείται μεταξύ των οδών: Λεωφόρος Λ. Βύρωνα από Θεσσαλονίκης έως Γαβρά και οδός Γαβρά από λεωφόρο Λ. Βύρωνα έως Μελίνας Μερκούρη.
 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Λ.Α.: Η οδός Χ. Ερμείδη από Λόρδου Βύρωνος έως Α. Παπανδρέου.
 Ειδικότερα για το Παλαιόκαστρο η λαϊκή αγορά που λειτουργεί κάθε Πέμπτη χωροθετείται μεταξύ των οδών: Μακεδονίας από την οδό Φλωρίνης έως την οδό Μπέλλη.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Λ.Α.: Η οδός Μακεδονίας από Φλωρίνης έως Καραϊσκάκη.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.