Και άλλη επίθεση σκύλου στο Ωραιόκαστρο

Μια ακόμη επίθεση σκύλου στο Ωραιόκαστρο σημειώθηκε στις 3/3/18.

Διαβάστε το χρονικό:

Σάββατο βράδυ στην περιοχή «αλώνια» στο Ωραιόκαστρο,απο την πλευρά της πίστας mountain bike δυο νεαρά κορίτσια έκαναν βόλτα,μια περιοχή που επιλέγουν πολλοί νέοι για την βόλτα τους.

Η μια κοπέλα πετώντας στον κάδο το σκουπίδι της αντίκρισε παραπέρα κατι να γυαλίζει,αμεσα κατάλαβε οτι ήταν τα μάτια ενός σκύλου που καθόταν. Γυρνάει την πλάτη της ατάραχη και πριν προλάβει να συνεχίζει την βόλτα με την φίλη της το σκυλί της επιτέθηκε και την δάγκωσε,έπειτα την γρύλισε και ξανα έκατσε στην θέση του.
Στην κοπέλα δόθηκε η βοήθεια που απαιτείτο (αντιτετανικό εμβόλιο, αντιβίωση,περιποίηση τραύματος) και οι γονείς κάλεσαν αμέσως τον υπεύθυνο του δήμου οπου πήγαν όλοι μαζί στην περιοχή για να εντοπίσουν τον σκύλο.
Η διαδικασία αναζήτησης του σκύλου θα συνεχιστεί και την Κυριακή το πρωί,για να είναι ημέρα και η κοπέλα να ηρεμίσει λίγο απο το σοκ. Το σκυλί πρέπει να βρεθεί και να τεθεί υπό κτηνιατρική παρακολούθηση για 15 ημέρες, ακόμα κι αν πρόκειται για δεσποζόμενο κατοικίδιο.

Δάγκωμα σκύλου σκύλος

φωτογραφία αρχείου

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρόβλημα των αδέσποτων υφίσταται σε αρκετές γειτονιές του δήμου μας .Τα παιδιά μας “φοβούνται” να κυκλοφορήσουν από και προς το σχολείο ,το φροντιστήριο,τη βόλτα τους.Ο δήμος θα ….επιληφθεί του θέματος σε μελλοντικό χρόνο ,οι φίλοι της φιλοζωικής Ωραιοκάστρου συστήνουν να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά μας ούτως ώστε να μην ……..τρομάζουν εάν έρθουν αντιμέτωποι με κάποιο επιθετικό σκύλο και εμείς έως ότου να βρεθεί κάποια σοβαρή λύση μπορούμε να κάνουμε…………. την προσευχή μας!!

  2. Το συγκεκριμένο σκυλί επιτίθεται συνεχώς και έχει δαγκώσει επανειλημμένως. Ο δήμος είναι ενήμερος εδώ και τρία χρόνια αλλά δεν κάνει απολύτως τίποτε. Ήταν θέμα χρόνου να ξανασυμβεί και θα είναι θέμα χρόνου να ξαναξανασυμβεί, εάν τα συγκεκριμένα τρία σκυλιά δεν απομακρυνθούν από την περιοχή.
    Έχουν γίνει αλλεπάλληλες καταγγελίες, έχουν προσκομισθεί “χαρτιά” από νοσοκομεία ανθρώπων που δαγκώθηκαν, έχουν μαζευτεί υπογραφές από ανθρώπους που δέχθηκαν επίθεση και η μόνη δράση του δήμου ήταν να δώσει αριθμό πρωτοκόλλου.
    Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά -έστω και κατόπιν εορτής-ο δήμος θα “δράσει”.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.