Και η παρανομία καλά κρατεί!

Σε παλαιότερη ανάρτησή μας αναφερθήκαμε σε έναν ιδιωτικό ΣΜΑ,παράνομο σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων,που συστήθηκε στο Ωραιόκαστρο.
Οι αρμόδιοι,αντιδημαρχία καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου, μόλις είδαν την ανάρτηση κινητοποιήθηκαν άμεσα και ζήτησαν απο την “ιδιοκτήτη” να αποχωρήσει από το χώρο,βάζοντας του και το αντίστοιχο πρόστιμο που του αναλογούσε.
Λίγους μήνες μετά η “επιχείρηση” άρχισε να μετακομίζει,αν και ακόμα εκεί είναι….. Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος τους με αποτέλεσμα ο αγροτικός δρόμος,που οδηγεί στην “επιχείρηση”,να έχει χαλάσει λόγω των βαρέων οχημάτων που κυκλοφορούν εκεί. Ο καλός “επιχειρηματίας” όμως βρήκε τη λύση!!! Έριξε λίγα μπάζα στον χαλασμένο δρόμο για να μπορεί να συνεχίσει τη διέλευση του!!
image
image
Χαρακτηριστικά ο κανονισμός καθαριότητας αναφέρει:
<<Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται η εναπόθεση υλικών χωρίς κατάλληλη συσκευασία (χύμα) και χωρίς τη λήψη των απαραίτητων προστατευτικών μέτρων για την ασφάλεια πεζών και οχημάτων και την αποφυγή ρύπανσης από τη διαρροή των υλικών. Στην περίπτωση που παραμένουν στο πεζοδρό- μιο, οδόστρωμα ή άλλο κοινόχρηστο χώρο, θεωρούνται ότι καταλαμβάνουν κοινόχρηστο Δημοτικό χώρο. Οι παραβάτες θα τιμωρούνται κάθε φορά με πρόστιμο και θεωρείται ότι καταλαμβάνουν κοι- νόχρηστο χώρο χωρίς άδεια. Τα πρόστιμα διπλασιάζονται σε περίπτωση υποτροπής ή αν από την έ- κταση της κατάληψης και τον κίνδυνο διασποράς των υλικών, προκαλούνται προβλήματα στην δη- μόσια υγεία, την ασφάλεια και την ευταξία του Δήμου.>>
Αναμένουμε την εξέλιξη της κατάστασης!!

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.