Και ο Σαββίδης και το mega … στους δέκα υποψήφιους για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες

[ad_1]

Και ο Σαββίδης και το mega ... στους δέκα υποψήφιους για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες

Δέκα είναι τελικά οι υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση για τηλεοπτική άδεια καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί μέχρι τώρα από την κυβέρνηση, οι άδειες που θα δοθούν θα είναι τέσσερις.

 

Μετά τους σταθμούς ΣΚΑΙ, ANT1, STAR, οι οποίοι είχαν υποβάλει αιτήσεις τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα Δευτέρα κατέθεσαν αιτήσεις για κατοχή τηλεοπτικής άδειας ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης με την εταιρεία ALTER EGO, ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ο επιχειρηματίας Ιωάννης Βλαδίμηρος Χ. Καλογρίτσας, ο ALPHA., το ”Ε” και το Art (ΆΣΤΥ Ραδιοτηλεόραση).

Αίτηση για τηλεοπτική άδεια κατέθεσε και το Mega, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newpost, μέσα στον ογκωδη φάκελο δεν υπήρχε η απαραίτητη φορολογικη ενημεροτητα, αλλά ενα εγγραφο που ενημερώνει οτι θα κατατεθεί εν ευθέτω χρόνω, καθώς δεν τακτοποιήθηκαν απαραίτητες προϋποθέσεις..

Σημειώνεται ότι από την ώρα που θα ανοιχθούν οι φάκελοι, οι αιτούντες θα λάβουν τρεις ημέρες προθεσμίας προκειμένου στους φακέλους να συμπληρωθούν τυχόν χαρτιά που εκκρεμούν.

 

http://newpost.gr/

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.